Wat ons drijft

Onze partners

Samen werken

We trainen zelfstandig ondernemende jeugdprofessionals, maar bieden ook InCompanytrainingen aan. Graag bieden we ook jouw team een interactieve, inspirerende en dynamische sessie aan! Ook online en SKJ-geaccrediteerde sessies mogelijk.

“Voor het RIEC Midden-Nederland vroegen we Risiscoop om een sessie over Drugs, Verslaving en Jonge Aanwas te verzorgen. De presentatie door Aziz en Merel was helder en nam ons aan de hand van een verhaal van een jongere mee in de complexiteit van de problematiek. Mooie illustratie van de praktijk en een inkijk in wat de problematiek vraagt van professionals.”

Sheila Adjiembaks, onderzoeker programma Straatwaarde(n) van RIEC Midden-Nederland

“Het 1,5 uur durende webinar vloog voorbij met veel leerzame, interessante en prikkelende feiten, anekdotes en soms schrijnende voorbeelden uit de praktijk. Met Merel en Aziz die respectievelijk een vertegenwoordiging zijn van enerzijds de ‘ science’ en anderzijds ‘practice’ over de behandelde thema’s. Tezamen brengen zij een boeiende mix van deze beide ingrediënten, waar iedere hulpverlener uit het veld, of je nu werkzaam bent in de maatschappelijke opvang, de forensische zorg, opbouw- en/of jongerenwerk, iets aan heeft! Verwacht geen langdradig verhaal waarbij je onderuitgezakt gaat luisteren, maar een sessie waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten en interactief kunt zijn met Merel en Aziz en de mede bezoekers van de lezing of online webinar!”

Joline Braak, bestuur Forensisch Forum, orthopedagoog en GZ-psycholoog (i.o.)

“Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk, echt een mooie combinatie van wetenschap en praktijk en toch dezelfde taal spreken. Leuk om ervaringen gedeeld te hebben (…) Zonder dat het echt merkbaar was dat er een scherm tussen ons zat. Complimenten.”

Lisette Evers, leidinggevende trajectbegeleiders bij HIERzorg

 

Hier vind je ons

Onze
contactgegevens

Merel van Dorp & Aziz Akhath

info@risiscoop.nl

Merel van Dorp  |  06-27445313

Aziz Akhath  |  06-26110494